Virmundt nu te koop

Virmundt is het waargebeurde verhaal van een Zuid-Nederlandse ridder van Duitsen bloed. De Amsterdamse architect Harvey Otten schreef deze historische roman. Hij groeide op aan het Ridderplein, tegenover het kasteel van Gemert. Toen hij in de achtergronden van het kasteel en haar bewoners dook ontdekte hij een verborgen geschiedenis die zich afspeelt door heel Europa. Ambrosius van Virmundt was ridder in de orde van de heilige Maria in Jeruzalem. Hij volgde zijn vader in de dertigjarige oorlog. Zijn broer is diplomaat voor Duitse vorsten. Zijn zussen bidden voor hem in hun klooster in Gulik. Ambrosius reist van Keulen naar Brussel, van Rome naar Utrecht en van Den Haag naar Wenen om de orde in het keizerrijk te herstellen en het noodlot af te wenden.

Prijs € 22,50 (exclusief verzendkosten)

Virmundt is te koop of te bestellen bij iedere boekhandel.

Het ligt op voorraad bij onder andere:

IJburg Boeken IJburglaan 561 1087 BS Amsterdam

Firma Wijn Kerkstraat 27 5421 KX Gemert

De Boekhandel van Pampus C. van Eesterenlaan 17 1019 JK Amsterdam

Online bestellen via onder andere: bol.com libris.nl bruna.nl

Gepubliceerd door